STUDIE

Praktische en realistische oplossingen voor akoestische prestaties met oog voor detail.

Wij geven een leidraad van akoestische prestaties die het akoestisch comfort moeten verzekeren in overleg met de ontwerpers en de opdrachtgever. Dat wordt gedefinieerd als het Akoestisch Concept.

VENAC voorziet u van pragmatische oplossingen en praktische uitvoeringsprincipes. Deze principes worden gedetailleerd omschreven met schetsen en principeplannen. Duurzaamheid, eenvoud en budget houden we steeds in het achterhoofd. Wanneer het nodig is, werken we voor u een schaalmodel van het ontwerp uit in 3D. Zo krijgt u steeds gericht en concreet advies inzake akoestiek. Lees meer.

PROJECTOPVOLGING

Uw project akoestisch begeleid met werfcontroles, materiaalanalyse en concrete plannen.

Ook tijdens de bouwwerken verzekert VENAC de begeleiding van uw project. Wij staan de uitvoerders bij met onder meer werfcontroles, analyses van voorgestelde materialen en uitvoeringsplannen. Wanneer de situatie dat wenst worden tijdens de werffase reeds akoestische controlemetingen uitgevoerd om bepaalde oplossingen te bevestigen of zaken bij te sturen. Lees meer.

CONTROLEMETINGEN

Behaal uw gewenste akoestische prestaties dankzij intensieve analyses.

Bij de oplevering van uw project voert VENAC verschillende controlemetingen uit om te zien of uw beoogde akoestische prestaties er zijn. Daarvoor beschikken wij over een breed gamma aan meetapparatuur. Zo brengen we de akoestiek in de meest diverse situaties objectief in kaart. Soms kiezen we voor een intensievere opvolging via onbemande langetermijnmetingen.

VENAC maakt voor u het verschil door oplossingen voor te stellen die uw specifieke situatie verbetert. Lees meer.

3D Simulaties

Geavanceerde virtuele 3D modellen brengen uw case in kaart.

Om de meest complexe situaties tot in detail te analyseren maakt VENAC gebruik van virtuele 3D modellen. Geluidsbronnen van industriële sites worden in kaart gebracht of de invloed van grote verkeersassen of spoorwegen wordt nagegaan op gevels van nieuwe projecten of verkavelingen.

VENAC maakt voor u het verschil door oplossingen voor te stellen die uw specifieke situatie verbetert. Lees meer.